Deň otvorených dverí na Obchodnej akadémii v Bardejove

430x
18. Február 2018
Obchodná akadémia v Bardejove zorganizovala už tradičný Deň otvorených dverí. V priestoroch školy privítala žiakov deviateho ročníka základných škôl z mesta a z okresu, ktorí si v sprievode svojich učiteľov a taktiež aj rodičov prišli pozrieť školské priestory a oboznámiť sa s možnosťami štúdia.
 
Po ukončení štúdia je žiak plne pripravený na ekonomickú prácu. Samozrejme, žiaci Obchodnej akadémie môžu pokračovať v štúdiu na vysokých školách.
 
 
Tohtoročný Deň otvorených dverí sa niesol v duchu ekonomického diania, spoločenského a športového života školy. Hneď po príchode do budovy školy boli všetci návštevníci srdečne privítaní a v sprievode žiakov – sprievodcov, absolvovali prehliadku školy.
 
V spoločenskej miestnosti im bola premietnutá grafická prezentácia školy, vo vybraných triedach boli k dispozícii ukážky z ekonomického a finančného poradenstva, účtovnícke a daňové služby či rôzne programy.
 
V jazykovej učebni mali deviataci možnosť nahliadnuť do výučby cudzích jazykov, v priestoroch telocvične a posilňovne im boli prezentované ukážky športovo-pohybových aktivít a v rámci mimoškolskej činnosti ich na konci prehliadky školy čakal kultúrny program.