Futbalistky Bardejova sa s Prešovčankami pohrali, strelili im sedem gólov

360x
18. Marec 2018
Po dlhej zimnej prestávke najvyššia futbalová súťaž žien otvorila svoje brány a hráčky Partizána Bardejov v desiatom kole vybehli na trávnik v zápase proti nováčikovi súťaže, celku Tatran Prešov. Domáce futbalistky boli v tomto zápase favoritkami, aktuálne majsterky Slovenska a dvojnásobné víťazky počas celej jesene neprehrali a zaváhanie si nepripúšťali ani v tomto stretnutí.
 
Partizánky sa do súpera zahryzli od úvodného hvizdu a už v jedenástej sekunde skóre otvorila Alexandra Tejová. O sedem minút neskôr si na dlhý pás od kapitánky Veroniky Galarovičovej výborne nabehla útočníčka Stelka Semanová, ktorá sa efektívne vyhla postaveniu mimo hry a taktiež hosťujúcim hráčkam v obrane a nekompromisnou strelou zvýšila vedenie Bardejova na 2:0.
 
Ubehlo desať minút, keď sa k rohu postavila Mária Mikolajová. Na jej presný center si výborne vyskočila Diana Lemešová, ktorá hlavou poslala loptu za bránkovú čiaru. Gólová kanonáda Bardejova pokračovala aj v ďalšom priebehu.
 
O štyri minúty po treťom góle sa domáce hráčky v modrých dresoch radovali z gólu číslo štyri – Galarovičová našla v pokutovom území Tejovú, tá prihrávkou po zemi našla nabiehajúcu Moniku Havranovú, ktorá už nemala problém loptu dopraviť do siete.
 
Z domácej strany to však v prvom polčase ešte nebolo všetko – v 31. minúte sa najprv pomedzi hosťujúce hráčky predrala Mikolajová, tá našla unikajúcu Semanovú, ktorá si z hráčok Prešova urobila dobrý deň a zvýšila už na priepastných 5:0.
 
Po zmene strán v 51. minúte sa k lopte dostala znova Semanová, pekne našla Havranovú a tá už vedela, čo má s loptou urobiť. Havranová pridala aj svoj tretí gól, v 64. minúte si nabehla na pás od Galarovičovej a strelou pod brvno upravila na konečný výsledok 7:0.
 
Záverečná necelá polhodina sa už len dohrávala a Bardejovčanky si už šetrili sily na ďalší zápas, v ktorom sa predstavia v Ružomberku. Po desiatom kole sú prvé s plným počtom bodov.