Futbalistky z Bardejova v boji o majstrovský titul získali bronz

1141x
18. Jún 2018

Žiačky z futbalového klubu Partizán Bardejov sa po jednoznačnom víťazstve v prvej lige, v skupine východ, dostali na záverečný finálový turnaj do Popradu, v ktorom sa postupne stretli s víťazmi ďalších skupín – s Banskou Bystricou, so Slovanom Bratislava a s Novými Zámkami.

V piatok najprv zohrali duel proti Banskej Bystrici, ktorú porazili 3:1. Dvoma gólmi sa prezentovala Iľková a jeden presný zásah zaznamenala Hronecová.

O deň neskôr nastúpili zverenkyne trénera Petra Frického na duel proti Slovanu. Už v tretej minúte prekvapila gólmanku Bardejova Geletová a v 11. minúte druhý gól pridala Múčková. V 23. minúte sa do streleckej listiny zapísala opäť Múčková a o zápase bolo rozhodnuté. Hlavinková po polhodine hry znížila, no napriek vyrovnanému priebehu už Partizánky nedokázali streliť ďalší gól.

V poslednom dueli na turnaji o majstra Slovenska nastúpili mladé futbalistky proti Novým Zámkom. Skóre otvorila už v tretej minúte Hlavinková, no Vraukóová vyrovnala v 27. minúte. Po zmene strán sa do vedenia dostali Nové Zámky, keď autorka prvého gólu presne mierila v 46. a v 54. minúte. Partizánky už len znížili v poslednej minúte po góle Iľkovej.

V konečnom hodnotení sa žiačky Partizána umiestnili na treťom mieste a z majstrovstiev si odniesli bronzové medaily.