Futbalisti v prípravnom zápase proti treťoligovým Košiciam

827x
16. Február 2019
Futbalisti Partizána Bardejov odohrali ďalší prípravný duel, keď na umelej tráve privítali treťoligový klub FC Košice. Bardejovčania sa na odvetnú časť pripravujú v domácich podmienkach, káder doplnili viacerými hráčmi, ktorí majú dopomôcť k záchrane Partizána v druhej lige.
 
„Aktuálne nás trápia zranenia, v dnešnom zápase nemohli nastúpiť najmä defenzívni hráči – Berežný, Bartek, a Lipták. Rocheu musel odcestovať do Moskvy a vráti sa na budúci týždeň. Niektorí hráči hrali na iných postoch a ukázalo sa, že im tie nové posty nesedia. Urobili sme veľa individuálnych chýb, hlavne v prechodovej fáze sme strácali lopty a súper to trestal,“ uviedol tréner Bardejova Roman Berta.
 
Bardejovčania sa proti Košiciam trápili hlavne v útoku a nedokázali streliť ani jeden gól, naopak inkasovali trikrát. „V druhom polčase už bol súper dominantný, my sme robili chyby v preberaní priestoru a v preberaní hráčov. Košice majú svoju kvalitu, pripravujú sa veľmi dobre. Máme ešte tri týždne, aby sme odstránili chyby, ktoré sme dnes videli,“ pokračoval Berta.