Ženy znova vo finále Slovenského pohára

421x
18. Apríl 2019
Odvetný semifinálový zápas Slovenského pohára proti Žiline odohrali Bardejovčanky v Bardejovskej Novej Vsi. Po úvodnom víťazstve 6:0 na ihrisku súpera bolo jasné, že do finále postúpi Partizán. Otázkou bolo, koľko gólov ženy nadelia v druhom stretnutí.
 
Skóre už v desiatej minúte otvorila Havranová a to bolo do polčasu všetko. Po zmene strán tréner Čekan poslal namiesto Tejovej Tipulovú. Po hodine hry na 2:0 zvyšovala legionárka Zlatičanin. Šikovná Mattová vystriedala Gmitterovú.
 
V 68. minúte po chybe v obrane Bardejova znížila hosťujúca Jančová. Dvadsať minút pred záverom sa do brány Bardejova dostala aj šikovná Pajonková, ktorá medzi tromi žrďami dostala príležitosť po dlhšom čase. Na ihrisku sa predstavila aj Potengová, ktorá nahradila Zlatičanin. V samom závere z pokutového kopu na 3:1 upravila Galarovičová. V drese Žiliny sa na ihrisku predstavila aj exbardejovčanka Strončeková. Partizánky tak po priemernom výkone porazili Žilinu 3:1 a s celkovým skóre 9:1 zaslúžene postúpili do finále Slovenského pohára.