Partizánky pred prvým zápasom v sezóne

1105x
17. August 2019
Futbalistky Partizána Bardejov čaká už dnes úvodný zápas v novej sezóne. Od 17.00 hod. nastúpia proti nováčikovi súťaže, celku AS Trenčín.
 
Bardejovčanky v minulej sezóne v konečnom hodnotení obsadili druhú priečku, do vitríny však získali Slovenský pohár. Už po tretíkrát za ostatné štyri roky. Letnú prípravu absolvovali v domácich podmienkach, odohrali štyri prípravné zápasy. Ostatné dva v Poprade proti reprezentácii Botswany a v Maďarsku proti domácej Astre.
 
V dueli proti Trenčínu sú východniarky favoritom a nič iné ako víťazstvo si pred vlastnými fanúšikmi nepripúšťajú.
 
„Do zápasu ideme s tým, že chceme byť úspešní. Sezónu chceme zahájiť víťazstvom. Chceme prilákať fanúšikov, chcem ich aj pozvať, Trenčín je atraktívny súper. Predpokladám, že to bude atraktívna hra, Trenčín je útočné družstvo, že diváci uvidia dobrý zápas a že sa na štadión budú vracať v hojnom počte,“ pozval na duel hlavný tréner žien Ľubomír Čekan.
 
Káder Partizána Bardejov pred začiatkom sezóny 2019/2020: Solárová, Pajonková – Potengová, Havranová, Dimitrijević, Vaľušová, Pavičević, Maliňáková, Djukić, Lukčíková, Sivčová, Šaranović, Gmitterová, Galarovičová, Tejová, Božić, Tipulová, Semanová, Mattová