V jedenástke roka dominujú Bardejovčanky

995x
30. November 2019
Východoslovenský futbalový zväz so sídlom v Košiciach po roku znova pripravil slávnostné vyhlásenie výsledkov ankety siedmeho ročníka Jedenástky roka 2019 žien.
 
Vyhlásených bolo najlepších jedenásť futbalistiek zo ženských družstiev z celého východného Slovenska a takisto nechýbala ani kategória talent roka. Ako aj po minulé roky, aj tento raz v ankete dominovali hráčky Partizána Bardejov.
 
Až osem žien si našlo miesto v ankete – brankárka Tamara Solárová, obrankyne Maja Dimitrijević a Tamara Gmitterová, stredopoliarky Veronika Galarovičová, Alexandra Tejová, Kristína Tipulová a útočníčky Stela Semanová a Monika Havranová. Talentom roka sa stala mladá Linda Hlavinková takisto z Bardejova.
 
Vyhlásená bola aj najlepšia Jedenástka roka 2019 mužov tretej ligy, skupiny východ. Počas celého programu prítomných zabával Jožko Jožka.
 
Futbalistkám z Horného Šariša jesenná časť aktuálneho ročníka vyšla, keď doposiaľ neprehrali ani jeden zápas a v jarnej časti sa pobijú o majstrovský titul i o víťazstvo v Slovenskom pohári.