Medzinárodná veľká cena v džude v Bardejove opäť pútala pozornosť

796x
11. Máj 2018
V Športovej hale Mier sa uskutočnil ďalší ročník turnaja o Pohár primátora mesta Bardejov. Tento raz si cestu na severovýchod Slovenska našlo takmer 800 súťažiacich zo štrnástich krajín a sedemdesiatich piatich klubov.
 
Bardejovskému Judo Clubu, ako organizátorovi súťaže, sa každý rok darí pritiahnuť viac a viac súťažiacich a aj preto sa tento turnaj radí medzi absolútny top na celom Slovensku. Práve turnaj v Bardejove sa môže porovnávať aj z mnohými európskymi turnajmi.
 
Na tatami súťažiaci bojovali v kategóriách od super mini, cez mladších a starších žiakov až po dorastencov. Z Judo Clubu si zasúťažiť prišlo 26 pretekárov a viedli si viac ako dobre.
 
Prvé miesto vybojovala Terézia Vaneková v kategórii starších žiačok, druhé miesto získali Božidara Macečková v kategórii mladšie žiačky, Hannah Hanková a Marián Kyjovský v kategórii mini, a dorastenec Miroslav Vanek.
 
Tretie miesto v kategórii super mini získali Timur Vozarský a Michael Knapík a z piateho miesta sa tešil Alex Madera v kategórii starší žiaci. Veľká cena o pohár primátora sa vydarila na výbornú a organizátori sa už teraz tešia na ďalší ročník súťaže.