Partizánky vyhrali rozdielom triedy aj nad Lokomotívou

448x
03. September 2018
Futbalistky Partizána Bardejov majú za sebou aj druhý zápas v aktuálnej sezóne. Po výhre 4:0 nad Banskou Bystricou opäť v domácom prostredí privítali nováčika súťaže – celok Lokomotívy Košice.
 
Od úvodu sa hral útočný futbal, šance mali domáce i hostky. Košičanky do Bardejova prišli sebavedomé, čo prospelo otvorenej hre. Domáce favoritky sa do tempa dostávali pomaly, viazla hlavne finálna fáza, keď na hrote kvôli reprezentačným povinnostiam chýbala Monika Havranová.
 
Skóre stretnutia otvorila svojim premiérovým gólom v drese Bardejova Lívia Potengová v 39. minúte, čo bol jediný gól v prvom dejstve. Po zmene strán ubehlo len niekoľko desiatok sekúnd a kapitánka Veronika Galarovičová si pekne nabehla na prihrávku v pokutovom území a loptu poslala do siete Lokomotívy – 2:0.
 
Hostkám v druhom polčase postupne začali dochádzať sily. Po hodine hry si na roh Galarovičovej krásne nabehla Stela Semanová a hlavičkou nekompromisne upratala loptu do siete – 3:0. Desať minút pred záverečným hvizdom približne tri metre pred hranicou šestnástky z priameho kopu Galarovičová poslala loptu rovno do šibenice hosťujúcej bránky a uzavrela skóre na konečný výsledok 4:0.
Partizánky vyhrali rovnakým výsledkom aj druhý zápas v sezóne a trénerovi Čekanovi k okrúhlym narodeninám prichystali krásnu oslavu.