Partizánky v Nitre veľa vody nenamútili, po nezodpovednom výkone stratili body

943x
13. September 2018
V treťom kole prvej futbalovej ligy sa Partizánky z Bardejova predstavili na pôde Nitry. V dueli chceli bodovať naplno, aby sa udržali na prvom mieste.
 
V prvom polčase sa hra prelievala z jednej strany na druhú a ani jeden tím si nevytvoril vyloženejšiu príležitosť na skórovanie. V drese hostí podali viaceré hráčky podpriemerný výkon a aj preto sa prvý polčas skončil bezgólovo, keď dievčatá v bielych dresoch boli bezzubé.
 
Po zmene strán už Bardejovčanky svoje súperky viackrát zatlačili, no obrana Nitry pracovala pozorne a domáca brankárka nemala veľa práce. Naopak, s pribúdajúcim časom sa začali aj domáce dostávať do protiútokov, z ktorých viackrát ohrozili brankárku Bardejova Solárovú, no tá bola v bráne pozorná a svoje družstvo podržala.
 
Tlak Bardejova sa stupňoval a futbalistky z Horného Šariša raz opečiatkovali aj konštrukciu brány. Z miery ich viackrát vyviedli nepresné verdikty rozhodcov, ktorí ani v tomto stretnutí nemali rovnaký meter na oba celky. Za zmienku stoja tvrdé súboje na šikovnú Semanovú, ktoré ostali buď nepovšimnuté, alebo bez patričnej karty.
 
Nepresvedčivý výkon predviedli aj nové hráčky, ktoré do Bardejova prišli počas letnej prípravy. Aj preto sa samotný duel skončil bezgólovou remízou a Partizánkam stratené dva body budú chýbať.