Partizánky v šlágri kola zdolali Myjavu

801x
29. September 2018
Šláger štvrtého kola poskytla dohrávka medzi Partizánom Bardejov a hosťujúcou Myjavou. Oba celky v lige dlhodobo predvádzajú veľmi dobré výkony a patria k slovenskej špici. Viac sa však darí východniarkam, ktoré aj v tomto zápase boli favoritkami.
 
Štart do duelu mali lepší práve Partizánky a územnú prevahu pretavili do gólu v sedemnástej minúte, keď sa strelecky presadila Tejová.
 
O niekoľko minút na bola v pokutovom území hostiek faulovaná Havranová a legionárka Dimitrijević nariadený pokutový kop s prehľadom premenila – 2:0.
 
Tretí gól padol v 34. minúte, keď sa do streleckej listiny zapísala aj mladá Sivčová a razom viedol Partizán rozdielom triedy. Po zmene strán sa hra postupne vyrovnávala, aj vzhľadom na to, že Bardejovčanky odohrali tri dni pred týmto zápasom duel v Trnave.
 
Po viac ako hodine hry domácu gólmanku Solárovú prekonala hosťujúca Panáková a inkasovaný gól bol vôbec prvý tohtosezónny v sieti Bardejova. Šikovná brankárka Partizána však aj v tomto meraní síl potvrdila úlohu jednotky v bráne a vychytala niekoľko nebezpečných príležitosti hráčok Spartaka.
 
Na hrote nebezpečne operovali mladé futbalistky – Semanová, Tejová i Sivčová. Pozorná defenzíva Bardejova však súperky už do ďalších vyloženejších šancí nepúšťali a tak Bardejov porazil Myjavu 3:1.