Nezachytili úvod zápasu, prehrali rozdielom triedy

950x
09. September 2019
V ôsmom kole druhej futbalovej ligy mužov vycestoval Partizán k nováčikovi súťaže, Púchovu. Hostia boli pred zápasom miernym favoritom a po domácom víťazstve nad béčkom Ružomberka chceli bodovať naplno.
 
Po dlhej ceste na západ Slovenska však Bardejovu úvod stretnutia vôbec nevyšiel a už v šiestej minúte domáci legionár Munyorove otvoril skóre zápasu.
 
Partizáni ostali zaskočení a ubehlo len päť minút a loptu zo siete ťahali znova – v jedenástej minúte Pilát zvýšil na 2:0 pre MŠK.
 
Až po polovici prvého dejstva sa hostia osmelili a hra sa postupne vyrovnala. Domáci pôsobili aktívnejším a svižnejším dojmom a vypracovali si niekoľko nebezpečných striel, ktoré kryl Pillár v bránke BŠK. V úvodnom polčase už gól nepadol.
 
Ani druhý polčas hosťom nevyšiel a v 54. minúte po druhej žltej karte musel ihrisko opustiť Petko, ktorému duel vôbec nevyšiel. Bardejovčania s pribúdajúcimi minútami postupne prevzali iniciatívu a aj keď ich na ihrisku bolo o jedného menej, mali viac z hry.
 
Posledná dvadsaťminútovka patrila hosťom, avšak gól neprichádzal. V závere východniari vrhli všetky sily do útoku a v samom závere inkasovali tretí gól.
 
V Púchove prehrali 3:0 a pred zápasom proti béčku Slovana sa musia dať dokopy, aby v domácom prostredí bodovali naplno.