Basketbal - Bardejov - ŠBK Spišská Nová Ves

Miesto konania: Športová hala Mier, Bardejov
Začiatok:11.11.2017 17:00
Koniec: 11.11.2017

Basketbalový zápas žien
 
 
 

Reportáž z posledného zápasu

 
 

Basketbalistky BKM Bardejov odohrali v nedeľu 15. októbra prvý zápas na domácej palubovke. Po dvoch prehrách v Košiciach hostili v športovej hale celok CBK Minibuseuropa Ťahanovce.

V úvodných dvoch dueloch v novej sezóne družstvo BKM trápili zranenia a choroby a dievčatá v zápasoch nastúpili so sebazaprením. Tréner Pekár mal v prvom zápase k dispozícii iba dve zdravé hráčky.

V úvodnom zápase proti tímu Young Angels Blue Košice dievčatá ťahali za kratší koniec a prehrali 52:73, no výsledok až tak podstatný nebol. Hneď na druhý deň si sily zmerali s celkom Young Angels Yellow Košice a na prekvapenie všetkých sa hral vyrovnaný zápas, z výhry sa mohli radovať oba celky, no viac šťastia mali domáce a vyhrali 53:45.

V domácom dueli proti ďalšiemu košickému tímu mali lepší nástup Bardejovčanky, ktoré sa ujali vedenia, no súper dokázal do konca prvej štvrtiny vyrovnať na 16:16. V druhej desaťminútovke prevzal iniciatívu a vyhral jasne 20:6. Domácim sa nedarila streľba, čoho výsledkom bolo dosiahnutie iba šiestich bodov. Ešte katastrofálnejšia bola tretia štvrtina, domáce dali iba štyri body a inkasovali devätnásť. Posledná časť hry sa už len dohrávala a BKM ju vyhral 24:20.

Bardejovčanky tak v úvodnom domácom zápase prehrali 50:75. Strelecky sa najviac darilo Ratvajskej, autorke 15 bodov.